Ένα ΙνδοΙσπανίκο μείγμα με εντάσεις σε κάθε στάδιο της μαγειρίκης.Το Vadouvan μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για ένα κάρυ, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μαζί με λίγη σκόνη κάρυ (το κάρυ Madras είναι και το πιο ιδανικό). Λειτουργεί όμως πολύ καλά και ως «σκληρυντικό» μπαχαρικό, που προστίθεται προς το τέλος του μαγειρέματος για να φέρει ισορροπία και ζεστασιά. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα καλά σε μπιριάνι και ντάλ. Αυτή η ασυνήθιστη και νόστιμη Ινδική νότα είναι ένα μοναδικό είδος στο οπλοστάσιο της κουζίνας σας!
Συστατικά.Κάρυ,κύμινο,κακουλέ,μουστάρδα,τριγωνέλα,κουρκούμα,μοσχοκάρυδο,πιπεριές,γαρύφαλο,κόλιανδρο,αλάτι.