Προβάλλονται όλα - 7 αποτελέσματα

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ)

2,00 
Το δενδρολίβανο χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως άρτυμα, καθώς και για την παραγωγή αφεψημάτων. Το έλαιό του, το οποίο είναι πλούσιο

Κάρρυ

1,00 7,00 
Το κάρυ είναι βασικό στοιχείο της ινδικής κουζίνας. Είναι ένα μείγμα μπαχαρικών που μπορεί να βρει κανείς σε πολλά σπίτια
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Κάρρυ madras Madras Curry

1,00 3,50 
Το Madras Curry είναι ένα παραδοσιακό μείγμα μπαχαρικών που χρησιμοποιείται στην κουζίνα της Νότιας Ινδίας, ιδιαίτερα στην κουζίνα της πόλης
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Κρεμμύδι flakes

1,00 
Οι νιφάδες κρεμμυδιού χρησιμοποιούνται συχνά στη μαγειρική σούπες, μαγειρευτά, τηγανητές πατάτες και πιάτα όπου θέλετε λίγη υφή κρεμμυδιού. Το  χρησιμοποιείται

Λεβάντα (Ανθός)

2,00 
Με πάνω από 150 δραστικά συστατικά, η λεβάντα αποδεικνύει τις θεραπευτικές της ιδιότητες στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των πονοκεφάλων, του πονόδοντου της κατάθλιψης, του εκνευρισμού και της μείωση

ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ

2,00 
Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι επίσης γνωστό ως μελισσόφυλλο ή μελισσοβότανο ή αγριομέλισσα ή μελιττίς ή μελισσάκι ή κιτροβάλσαμο.Το

Τζίντζερ αποξηραμένο (Ρίζα)

1,10 2,20 
Το τζίντζερ ( Zingiber officinale ) είναι ένα ανθοφόρο φυτό του οποίου το ρίζωμα, η ρίζα τζίντζερ , χρησιμοποιείται ευρέως ως
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος