Το χρένο, (ένα από τα πέντε πικρά βότανα του εβραϊκού Πάσχα) καλλιεργείται κυρίως για τις μεγάλες, λευκές, καυτερές και πικάντικες αρωματικές ρίζες του. Ένα ιθαγενές της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της δυτικής Ασίας, το χρένο μπορεί τώρα να βρεθεί να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η ρίζα του λαχανικού συνήθως συνθλίβεται ή τρίβεται και γίνεται σάλτσα για να σερβίρεται με ψάρι ή κρέας. Μπορείτε επίσης να το απολαύσετε σε σούπες αντί για παραδοσιακό wasabi, να το προσθέσετε σε χούμους ή γκουακαμόλε ή να ανακατέψετε σε κρεμώδη πουρέ πατάτας για πρόσθετο βάθος γεύσης.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.